Vyhledej
Zvičina > Názory/fotky/videa > Kateřina Sekyrková

Ovocný špaldový koláč - zdravější, rychlý a přesto skvělý
Chybí mi tady u nás ve městě taková ta poctivá domácí pekárna, která nepeče z polotovarů. Vzpomínám na ty křupavé a voňavé rohlíky z již zaniklé pekárny v nedaleké obci Doubravice a nechávám si zdát třeba o jiném než čerstvém bílém pečivu. Vlastně můj sen se kdysi plnil jednou za 14 dnů ve středu, kdy na trhy na náměstí přijela paní se špaldovým pečivem: slané i sladké koláče a sušenky jsou dost dobré a vlastně mě inspirovaly k tomu, abych tu špaldovou mouku sama také začala používat.
 
Přečteno 904x
 
Zpět
Zobrazit článek

Přidat komentář
Z vaší země nelze přidávat komentáře. Pokud chcete přidat příspěvěk, zašlete nám jej prosím emailem.